Followers.nu – Follo FK supporterklubb

3-2 e.e.o

3 poeng med en bitter ettersmak i sluttspurten!

on oktober 24, 2010

Follo gjestet i dag Tromsdalen som stilte opp med det lokale bandet som frontfigur for supporterklubben.
Liv ble det, og etter en kjempesjanse i begynnelsen av 1.omgang ble det mer stille på Follo. Glenn sleit med å holde den såpeglatte ballen, men klarte på tidvis mirakuløst vist å redde både sjanser og returer.
I 2.omgang setter vi inn 0-1 og 0-2 ved Eirik Markegård og Alexander Ruud Tvedter, helt etter boka!

Alle som er glad i Follo sjekket spent tabellen og så at Follo nå hadde krabbet over Moss og lå kun 2 poeng bak både Sandnes Ulf og Bryne. Dette så ut til å bli en av de bedre søndagene.

Kampene startert kl.18, og det var ikke spilt mer enn 1 minutt før optimismen i hele Folloregionen fikk seg et lite støkk. Bryne gikk opp i 1-0 og klatret stort på tabellen. Bryne scorer 4 ganger til og slepper bare inn 1. Løpet for å ta igjen Bryne virker småkjørt, og vi skrur fokus over til Sandnes Ulf som har en kamp mer spilt, og ikke skal spille siste serierunde. De møtte serievinner Sogndal og med en oppskriftsmessig Sogndalseier her, kunne det være opp til Follo om vi skulle havne over eller under Sandes Ulf på tabellen. Sogndal er hakket bedre enn Sandnes Ulf hele kampen, men virker som om de fortsatt er bakfulle etter forrige helgs seiersfesting. På overtid av 2.omgang kommer Sandnes alene mot keeper som griper inn og tar ballen, men dommeren mener det ble brukt ulovlige midler og dømmer straffe. Meget billig / feilaktig står det i diverse medier søndag kveld. Sandnes setter straffen og vinner 0-1 i Sogndal.

Dermed er det 5 poeng opp til sikker plass for Follo. Tromsdalen og Sandnes Ulf må passeres for å holde seg. Det som er sikkert og visst er at Follo må vinne både hjemme mot Mjøndalen og borte mot Moss i sine 2 siste kamper!
Tromsdalen møter Fredrikstad og Bodø/Glimt. Fredrikstad er nok heltente og veldig ivrige på å ta alle 3 poengene i denne kampen. Gjør de det, så holder det for Follo. Tromsdalen har bare 2 poeng å gå på, og det betyr at de godt kan slå Bodø/Glimt i siste serierunde, så lenge vi tar 6 poeng.

Sandnes Ulf må stå over mot Lyn i siste serierunde, og har bare en kamp igjen som er mot Sarpsborg 08 neste søndag. Sarpsborg kjemper med nebb og klør for å ta fra FFK den sikkre plassen opp i Tippeligaen og vil forhåpentligvis ta 3 poeng her. Dvs at Follo kommer forbi Sandnes Ulf med 1 poeng om vi klarer å ta hjem alle 6!

Håpet er der enda, mine venner! Det er bare litt lengre unna enn vi trodde litt tidligere i kveld!


Legg igjen en kommentar